لیموناد زنجبیلی
شاید شما نیز از جمله افرادی باشید که طعم های تند را می پسندند ، در این صورت یک پیشنهاد ویژه برایتان داریم که حتی در روزهای گرم تابستان نیز نوشیدن ان بسیار لذت بخش است . کوکتل زنجفیل و لیمو یا بهتر است بگوییم لیموناد زنجفیلی ، که اگر یکبار آنرا میل بفرمایید طرفدار همیشگی آن خواهید شد .
از خواص زنجبیل هم که اکثر شما دوستان اطلاع دارید ،پس این کوکتل احتمالا مورد پسندتان واقع خواهد شد . روش درست کردن آن نیز بسیار آسان است .دستور تهیه لیموناد زنجفیلی در زیر شرح داده شده است .
آموزش درست کردن کوکتل لیمو و زنجبیل
مواد لازم عبارتند از :
یک تکه ی کوچک زنجفیل تازه
شکر به میزان دلخواه
آب یک لیوان
لیموی ترش زرد یک عدد
آب گاز دار در صورت تمایل
قطعات یخ
برای تهیه ی این کوکتل ابتدا لازم است که طرز تهیه شربت زنجبیل را به شما آموزش دهیم :
زنجفیل تازه را خرد کرده و یا به قطعات باریک برش می دهید و به همراه کمی اب و شکر بر روی حرارت ملایم می گذارید تا کم کم به جوش امده وبه حالت غلیظ و عصاره ای در بیاید ،سپس از یک صافی رد می کنید تا شربتی خالص را به دست آورید و در مرحله ی بعدی لازم است که شربت زنجفیل ، آب لیمو ترش تازه و آب گازدار را با یکدیگر مخلوط نمایید و در لیوان مورد نظر خودتان به همراه قطعاتی از یخ بریزید . برای تزیین یک برش کوچک لیمو بر لبه ی لیوان قرار دهید .