چای لاته
چای لاته نوشیدنی است متفاوت و دلچسب که در آن از نصف ترکیب چای و نصف ترکیب شیر استفاده می شود و طعمی متفاوت را برای شما به ارمغان می آورد.
مواد لازم:
۴ فنجان آب
۴ فنجان شیرنارگیل
۸ چای کیسه ای ۲/۱ فنجان چای سیاه معمولی یا دمنوش
۲/۱ قاشق چای خوری برگ استویا یا شکر
۸ تکه کوچک ریشه زنجبیل یا ۲/۱ قاشق چای خوری از پودر خشک شده اش
۶ چوب دارچین
۸-۱۰ میخک سالم یا ۴/۱ یا ۲/۱ قاشق چای خوری از پودر آن
۲ عدد هل (انتخابی ولی طعم خوبی می دهد.)
۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
انتخابی: ۱ گل بابونه یا ۲/۱ قاشق چای خوری دانه رازیانه خشک شده
طرز تهیه:
آب را در یک قابلمه بریزید و گیاهان و ادویه جات را به آن اضافه کنید . (پیشنهاد ما به شما استفاده از چای کیسه ای است)
۲٫۵-۲ ساعت بگذارید در قابلمه بجوشند. شیر یا شیرنارگیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا داغ شود.
آن را می توانید ساده و یا با خامه زده شده سرو کنید. همچنین می توانید آن را با دو قاشق غذاخوری روغن نارگیل و یخ خنک میل کنید.
نوش جان !