چای لاته

چای لاته

چای لاته نوشیدنی است متفاوت و دلچسب که در آن از نصف ترکیب چای و نصف ترکیب شیر استفاده می شود و طعمی متفاوت را برای شما به ارمغان می آورد.

مواد لازم:

۴ فنجان آب

۴ فنجان شیرنارگیل

۸ چای کیسه ای ۲/۱ فنجان چای سیاه معمولی یا دمنوش

۲/۱ قاشق چای خوری برگ استویا یا شکر

۸ تکه کوچک ریشه زنجبیل یا ۲/۱ قاشق چای خوری از پودر خشک شده اش

۶ چوب دارچین

۸-۱۰ میخک سالم یا ۴/۱ یا ۲/۱ قاشق چای خوری از پودر آن

۲ عدد هل (انتخابی ولی طعم خوبی می دهد.)

۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل

انتخابی: ۱ گل بابونه یا ۲/۱ قاشق چای خوری دانه رازیانه خشک شده

طرز تهیه:

آب را در یک قابلمه بریزید و گیاهان و ادویه جات را به آن اضافه کنید . (پیشنهاد ما به شما استفاده از چای کیسه ای است)

۲٫۵-۲ ساعت بگذارید در قابلمه بجوشند. شیر یا شیرنارگیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا داغ شود.

آن را می توانید ساده و یا با خامه زده شده سرو کنید. همچنین می توانید آن را با دو قاشق غذاخوری روغن نارگیل و یخ خنک میل کنید.

نوش جان !