دم کردن چای رویبوس
یکی از انواع چای می باشد با رنگ قرمز روشن که اصالت آن به کشور افریقای جنوبی باز می گردد ، چای Rooibos که در جنوب آفریقا آنرا با نامهای “mountain tea ” ، ” red tea ” ، “red bush” و ” red leaf ” می شناسند، در ژاپن نیز با نام ” long life tea ” شناخته می شود .رنگ این گیاه در اثر آب و هوای کوهستانی این کشور ، و بر اثر تابش آفتاب از رنگ سبز به قرمز تغییر می کند .
خواص چای رویبوس
از ویژگی های آن می توان به موارد زیر اشاره داشت :
منبع غنی مس، آهن ، پتاسیم ، کلسیم ، فلوراید ، روی ، سدیم ، منگنز، آلفا هیدروکسی و منیزیم
یک نوشیدنی کاملا طبیعی و موثر بر سلامتی بدن
چای رویبوس به دلیل نداشتن کافئین برای خانم هی باردار هم مناسب می باشد .
آرامش بخش و رفع کننده مشکلاتی از قبیل بی خوابی ، زود رنجی ، تند خوئی ، سر درد ، تنش های عصبی و فشار خون بالا
به دلیل داشتن منیزیم برای سیستم عصبی بسیار مناسب می باشد
موثر در رفع اسپاسم های عضلانی و دل پیچه ها و دل درد های نوزادان
چای رویبوس بهبود دهنده انواع آلرژی ها مانند آسم ، اگزما می باشد .
دارا بودن آنتی اکسیدانهای تقویت کننده ی بدن
به تعویق انداختن روند پیری
رفع کننده عطش
یکی از مناسب ترین نوشیدنی ها برای افراد دارای کلیه سنگ ساز ، چای رویبوس می باشد .
طریقه دم کردن چای رویبوس
این چای را می توان در فروشگاه هایی که انواع چای های خارجی و قهوه و .. را می فروشند به صورت تی بگ و بسته بندی شده تهیه نمایید . بهتر است که به صورت رقیق آنرا میل نمایید به این صورت که هر تی بگ برای دو لیوان یا چهار فنجان قابل استفاده می باشد و اگر آنرا دم کنید رنگ و طعم بهتری را ایجاد می کند .به این صورت که یک تی بگ را به همراه دو لیوان آب جوش در یک قوری ریخته و مدت ۱۵ دقیقه صبر می کنید تا چای رویبوس آماده گردد.
شما می توانید آن را به همراه میوه های تازه از قبیل سیب قرمز نیز دم کنید و از طعم آن لذت ببرید . لازم به ذکر است که پسندیدن طعم های جدید کاملا سلیقه ای بوده ولی اگر که چند فنجان از این چای بنوشید مطمئنا مورد پسندتان واقع خواهد شد.