چای Rooibos

چای رویبوس

دم کردن چای رویبوس

یکی از انواع چای می باشد با رنگ قرمز روشن که اصالت آن به کشور افریقای جنوبی باز می گردد ، چای Rooibos که در جنوب آفریقا آنرا  با نامهای “mountain tea  ” ، ” red tea ” ،  “red bush” و ” red leaf ” می شناسند، در ژاپن نیز با نام ” long life tea ”  شناخته می شود .رنگ این گیاه در اثر آب و هوای کوهستانی این کشور ، و بر اثر تابش آفتاب از رنگ سبز به قرمز تغییر می کند  .

 

چای رویبوس

خواص چای رویبوس

از ویژگی های آن می توان به موارد زیر اشاره داشت :

منبع غنی مس، آهن ، پتاسیم ، کلسیم ، فلوراید ، روی ، سدیم ، منگنز، آلفا هیدروکسی و منیزیم

یک نوشیدنی کاملا طبیعی و موثر بر سلامتی بدن

چای رویبوس به دلیل نداشتن کافئین برای خانم هی باردار هم مناسب می باشد .

آرامش بخش و رفع کننده مشکلاتی از قبیل بی خوابی ، زود رنجی ، تند خوئی ، سر درد ، تنش های عصبی و فشار خون بالا

به دلیل داشتن منیزیم برای سیستم عصبی بسیار مناسب می باشد

موثر در رفع اسپاسم های عضلانی و دل پیچه ها و دل درد های نوزادان

چای رویبوس بهبود دهنده انواع آلرژی ها مانند آسم ، اگزما می باشد .

دارا بودن آنتی اکسیدانهای تقویت کننده ی بدن

به تعویق انداختن روند پیری

رفع کننده عطش

یکی از مناسب ترین نوشیدنی ها برای افراد دارای کلیه سنگ ساز ، چای رویبوس می باشد .

 

طریقه دم کردن چای رویبوس

این چای را می توان در فروشگاه هایی که انواع چای های خارجی و قهوه و .. را می فروشند به صورت تی بگ و بسته بندی شده تهیه نمایید . بهتر است که به صورت رقیق آنرا میل نمایید به این صورت که هر تی بگ برای دو لیوان یا چهار فنجان قابل استفاده می باشد و اگر آنرا دم کنید رنگ و طعم بهتری را ایجاد می کند .به این صورت که یک تی بگ را به همراه دو لیوان آب جوش در یک قوری ریخته و مدت ۱۵ دقیقه صبر می کنید تا چای رویبوس آماده گردد.

رویبوس

شما می توانید آن را به همراه میوه های تازه از قبیل سیب قرمز نیز دم کنید و از طعم آن لذت ببرید . لازم به ذکر است که پسندیدن طعم های جدید کاملا سلیقه ای بوده ولی اگر که چند فنجان از این چای بنوشید مطمئنا مورد پسندتان واقع خواهد شد.