نوشیدنی نارگیل و تخم مرغ

نوشیدنی نارگیل و تخم مرغ

خواص نارگیل

نارگیل گیاهی است با نام علمی (Cocos nucifera) که ابتدا در جنوب آسیا کشت می ‌شد و در حال حاضر به صورت درخت نارگیل در تمام مناطق استوایی وجود دارد. میوه‏های نارگیل بیضی شکل و سبز هستند که با یک پوسته سخت قهوه ای پوشیده شده‏اند.

در قاعده میوه ی نارگیل سه سوراخ وجود دارد که چشم های نارگیل نامیده می شوند.گوشت این میوه سفید رنگ و چرب می باشد و درون آن با یک شیره یا مایع شیرین پر شده است. خواص نارگیل برای بدن از جمله : قابض، ادرارآور ، خنک کننده، اشتهاآور، مقوی باء، ملین(ضد یبوست) و نیروبخش می باشد ؛ همچنین آب نارگیل نیز خاصیت های بی شماری را داراست به طوری که یک غذای ایده‏آل برای جایگزین کردن مایعات از دست رفته در اسهال می‏ باشد. آب نارگیل مناسب برای سلامت و شادابی پوست ، درمان جوش و آکنه، پاکسازی معده، بهبود درد معده و کاهش فشار خون مفید می باشد.

 

مواد لازم:

۶ فنجان شیر نارگیل

۶ زرده تخم مرغ

۱ قاشق غذاخوری وانیل

۴/۱ فنجان عسل یا شکر

۲/۱ قاشق سوپ خوریجوز هندی

۲/۱ قاشق سوپ خوری دارچین

دستور لازم:

همه مواد را در یک مخلوط کن با درجه بالا مخلوط کنید. خیلی آرام درجه آن را کم کنید و در یک ماهیتابه بریزید. زمانی که سخت و گرم شده شروع به غلیظ شدن می کند. آن را برای سرد شدن چند ساعت در یخچال قرار دهید.

نوش جان !