نوشیدنی نارگیل و تخم مرغ
خواص نارگیل
نارگیل گیاهی است با نام علمی (Cocos nucifera) که ابتدا در جنوب آسیا کشت می شد و در حال حاضر به صورت درخت نارگیل در تمام مناطق استوایی وجود دارد. میوههای نارگیل بیضی شکل و سبز هستند که با یک پوسته سخت قهوه ای پوشیده شدهاند.
در قاعده میوه ی نارگیل سه سوراخ وجود دارد که چشم های نارگیل نامیده می شوند.گوشت این میوه سفید رنگ و چرب می باشد و درون آن با یک شیره یا مایع شیرین پر شده است. خواص نارگیل برای بدن از جمله : قابض، ادرارآور ، خنک کننده، اشتهاآور، مقوی باء، ملین(ضد یبوست) و نیروبخش می باشد ؛ همچنین آب نارگیل نیز خاصیت های بی شماری را داراست به طوری که یک غذای ایدهآل برای جایگزین کردن مایعات از دست رفته در اسهال می باشد. آب نارگیل مناسب برای سلامت و شادابی پوست ، درمان جوش و آکنه، پاکسازی معده، بهبود درد معده و کاهش فشار خون مفید می باشد.
مواد لازم:
۶ فنجان شیر نارگیل
۶ زرده تخم مرغ
۱ قاشق غذاخوری وانیل
۴/۱ فنجان عسل یا شکر
۲/۱ قاشق سوپ خوریجوز هندی
۲/۱ قاشق سوپ خوری دارچین
دستور لازم:
همه مواد را در یک مخلوط کن با درجه بالا مخلوط کنید. خیلی آرام درجه آن را کم کنید و در یک ماهیتابه بریزید. زمانی که سخت و گرم شده شروع به غلیظ شدن می کند. آن را برای سرد شدن چند ساعت در یخچال قرار دهید.
نوش جان !