خواص انگور
انگور میوه ای است كه شامل ویتامین های C , B ،A می باشد هم چنین دارای مقداری منیزیم ، كلسیم ، آهن ، فسفر ، پتاسیم و آلبومین است
انگور میوه ای ضد عفونی كننده است . امروزه در طب درمان های طبیعی ( نتروپت ) ، از رژیم های مختلف انگور استفاده می كنند . هم چنین این میوه را برای درمان بیماری هایی چون : یبوست ، كم خونی ، عوارض رماتیسم و حتی پیش گیری از سرطان سودمند می دانند .
مواد لازم :
۱/۲ فنجان انگور قرمز
۱-۲ فنجان آب پرتقال
۱ فنجان توت فرنگی فریز شده
۳-۴ فنجان مکعب های یخ
طرز تهیه:
آب پرتقال و انگور را در یک مخلوط کن بریزید و سپس توت فرنگی و یخ را نیز اضافه کنید. بگذارید آن قدر مخلوط شوند تا نرم شوند. بلافاصله نوش جان کنید.