قهوه ترک
یکی از انواع مرغوب و پر طرفدار ، قهوه ترک می باشد که میزان آسیاب شدن ان در حدی است که کاملا به صورت پودری و لطیف می باشد و از نظر درجه ی روشنی یا تیرگی هم در حد متوسط است .در واقع کیفیت یک فنجان قهوه علاوه بر مرغوب بودن دانه های آن به روش دم کردن آن نیز بستگی زیادی دارد که باید با دقت انجام شود . برای اینکه بوی قهوه از بین نرود بهتر است که در یک ظرف شیشه ای در بسته نگهداری شود . ، در ادامه ی مطلب طریقه درست کردن قهوه ترک که یک نوشیدنی گرم و دلچسب به حساب می آید ، شرح داده شده است :
درست کردن قهوه ترک
توجه داشه باشید که بهترین کیفیت را زمانی خواهید داشت که درون یک قهوه جوش مسی و به مدت ۲۰ دقیقه و با آب یخ ، آنرا دم کنید.به ازای هر فنجان لازم است که یک قاشق مرباخوری قهوه را به همراه یک قاشق شکر (در صورت تمایل) مخلوط نموده و کم کم آب یخ را به آن بیفزایید و آن را روی شعله ملایم قرار دهید تا به جوش آید و کف کند و در این زمان بلافاصله باید از روی شعله برداشته شود . اگر در این ترکیب به جای آب از شیر سرد استفاده نمایید ، یک فنجان شیرقهوه ی خوشمزه خواهید داشت .
در واقع شما به ازای هر فنجان قهوه ، یک فنجان آب و یک قاشق مرباخوری از قهوه و شکر باید در نظر بگیرید .
چه کسانی نباید قهوه مصرف کنند؟
کسانی که دچار بیماری قلبی و یا تپش قلب هستند و یا دچار فشار خون بالا هستند نباید قهوه مصرف نمایند و کسانی هم که دارای طبع سرد و هم چنین اضافه وزن هستند باید با احتیاط این نوشیدنی را مصرف نمایند .زیرا ترکیب شکر و شیر وگاهی خامه برای تزیین و اگر در کنار قهوه کیک نیز صرف شود ، کالری بسیار بالایی خواهد داشت .