میلک شیک پسته
برای تهیه میلک شیک پسته ، اگر از پسته ی تازه استفاده نمایید رنگ سبزتری خواهد داش و هم چنین به دلیل تازگی دارای ویتامین ها و خواص بیشتری می باشد .اکثر افراد از طعم خوشمزه ی پسته لذت می برند و اگر این نوشیدنی را امتحان نمایند حتما به این معجون علاقه مند خواهند شد . به ویژه برای کودکان به دلیل طعم شیرینی که دارد بسیار پر طرفدار است. طرز تهیه میلک شیک پسته بسیار آسان است و در مدت زمان کمی آماده میگردد . این نوشیدنی بیشتر در فصل تابستان سرو می شود اما خیلی از شما دوستان ، از نوشیدن یک لیوان میلک شیک خنک در فصل زمستان و در کنار گرمای دلچسب شومینه نیز لذت خواهید برد بنابراین فرصت تجربه ی میلک شیک پسته را از دست ندهید زیرا با مودی ساده و با صرف وقت و هزینه ی کم می توانید آن را درست نمایید .شما می توانید هر گونه نظر در مورد این مطلب و یا اگر سوالی در مورد نحوه درست کردن میلک شیک داشتید را از طریق فرم موجود در همین صفحه با ما در میان بگذارید.
خواص پسته
-از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است
– مغزپسته به علت داشتن آهن خون ساز است و آنهائیکه مبتلا به کم خونی هستند بهتر است روزانه مقداری پسته بخورند
– قوای جنسی و مغز و ذهن و هم چنین معده را تقویت کرده و برای آرامش قلب و آرام کردن اعصاب مفید است
– پسته بهترین دارو برای رفع بوی بد دهان است و جویدن آن باعث التیام زخم های داخل دهان می شود و هم چنین می توانید برای استحکام لثه آنرا روی لثه بمالید .
– مجاری کبد را باز نموده و برای تسکین سرفه ، اسهال معمولی و اسهال خونی مفید است .
– جوشانده پوست پسته ، دارای طبیعت سرد و خشک است و کاربرد آن برای تسکین درد و خارش مقعد و رفع حالت استفراغ می باشد .
مواد لازم برای تهیه میلک شیک پسته
پسته خام و تازه ۱۰۰ گرم
شیر دو لیوان
بستنی وانیلی یا بستنی پسته ۳ اسکوپ
عسل به میزان دلخواه
مقداری پسته خورد شده برای تزیین
ابتدا در آسیاب کن پسته ها را کاملا پودر نمایید و سپس بستنی و شیر را به آن افزوده و در مخلوط کن ترکیب کنید و البته لازم است که به نکات زیر توجه نمایید :
– میزان شیرین بودن میلک شیک پسته کاملا سلیقه ای است اگر احساس کردید که شیرینی آن کم است می توانید عسل اضافه کنید
– غلظت این معجون پسته را نیز می توانید با کم و زیاد کردن میزان شیر تعیین کنید.
– ترجیحا از پسته ی تازه و خام استفاده نمایید تا رنگ سبز تر و طبیعی تری داشته باشید.