آموزش درست کردن میلک شیک وانیل و شاتوت
اکثر افراد طعم وانیل را دوست دارند و برایشان بسیار آشنا است زیرا در اکثر بستنی ها و کیک ها این ماده وجود دارد ، می توانید با صرف اندکی زمان و هزینه یکی از خوشمزه ترین میلک شیک هارا در منزل درست نمایید. همانطور که میدانید در تهیه میلک شیک از شیر استفاده می شود ، شاید برخی از شما عزیزان با میل نمودن همزمان شیر و شاتوت دچار مشکلات گوارشی شوید، پس اگر که این گونه است می توانید به جای افزودن شیر ، فقط از اب شاتوت به همراه بستنی وانیلی استفاده نمایید. اگر که می خواهید از خواص شاتوت مطلع شوید اینجا کلیک نمایید.
میلک شیک نوشیدنی مناسب برای پذیرایی از مهمان هاست و حتی به عنوان دسر نیز می توانید آن را درست نمایید. اگر میلک شیک شاتوت و وانیل را برای مهمانی در یک شب تابستانی انتخاب کرده اید باید به شما آفرین گفت..
طرز تهیه میلک شیک وانیل
می دانیم که در تهیه ی هر نوع خوراکی از جمله غذا و یا انواع دسر و شیرینی جات و …اگر بتوانیم از طبیعی ترین مواد استفاده نماییم در واقع سلامت خود را تضمین کرده ایم . در تهیه ی این میلک شیک هم اگر که بتوانید بستنی وانیلی و یا حتی بستنی شاتوت را خودتان در منزل تهیه نمایید کیفیت آن صد چندان می گردد .اما اگر به دنبال راهی آسانتر و سریع تر برای تهیه میلک شیک وانیل و شاتوت هستید در ادامه آن را برایتان شرح داده ایم :
به این صورت که ابتدا مقداری بستنی وانیلی را به همراه شیر در مخلوط کن ترکیب کنید تا حدی که کمی غلیظ باشد ، و سپس می توانید آب شاتوت یا حتی شربت شاتوت را به این ترکیب بفزایید که در این صورت یک میلک شیک صورتی رنگ خواهید داشت ،ما اگر قصد دارید همانند تصویر بالا میلک شیک وانیل را با میوه ی شاتوت سرو کنید ابتدا لازم است که لیوان مورد نظر خود را برداشته و از شربت شاتوت به صورت نا مرتب به دیواره های ان بپاشید و در فریزر بگذارید تا طرح شما بر روی لیوان تثبیت شود و سپس پس از ده دقیقه ترکیب بستنی وانیلی و شیر را درون لیوان بریزید و چندین میوه ی شاتوت به آن اضافه کنید
دقت داشته باشید که در تهیه میلک شیک اگر می خواهید از تکه های میوه استفاده نمایید تعداد آنها نباید زیاد باشد و بیشتر جنبه ی تزیینی دارد و البته این نوشیدنی را نیز باید با کم تر نمودن میزان شیر به صورت غلیظ تر درست نمایید. اگر از شاتوت های کاملا رسیده استفاده نمایید طعم شیرین و دلچسب تری خواهید داشت .