لیموناد پروبیوتیک
پروبیوتیک :
پروبیوتیک به فرآورده هایی گفته می شود که حاوی باکتری های مفیدی هستند که پس از مصرف در روده ساکن می شوند و اثرات مفیدی در سلامتی انسان برجای می گذارند. پروبیوتیک ها ، سیستم ایمنی بدن را تمرین می دهند تا در برابر باکتری های بیماری زا هم از خودش واکنش خوبی نشان دهد.
اصطلاح پروبیوتیک(probiotic) که دارای ریشه لاتین می باشد ، به معنی “برای زندگی” می باشد و سازمان جهانی بهداشت، اصطلاح پروبیوتیک را به “ارگانیسمهای زندهای” اطلاق میکند که در صورت مصرف به مقدار لازم، تاثیرات “سلامتزایی” موثری برای گوارش انسان دارند.
نوشیدنی های پروبيوتيك به دو طریق مصرف مي شوند:
۱ : پروبیوتیک به صورت مواد غذا يي غني شده با پروبيوتيك ها.(براي مثال اگر در توليد هرگونه فرآورده لبني تخميري همچون ماست، از باكتري هاي پروبيوتيكي استفاده شود، محصول حاصل را پروبيوتيك مي نامند.
۲ : پروبیوتیک به صورت مكمل هاي غذايي به شكل پودر، شربت يا قرص
لیموناد :
لیموناد (lemonade) نوشیدنی ای سرد است و ترجیحاً تابستانی ست و با غذاهایی همچون گوشت قرمز و ماهی بسیار دلچسب است که ترکیبات اصلی آن لیمو و آب و شکر می باشند. لیموناد علاوه بر خوش طعم بودن این نوشیدنی دارای ویتامین های زیادی نیز می باشد .
مواد لازم:
آب ده عدد لیمو
۴/۳ فنجان شکر
۱ فنجان کشک
۲٫۵ تا ۳ لیتر آب تسویه شده
طرز تهیه:
جهت تهیه لیموناد شکر را در ظرف شیشه ای تان بریزید و آب رداغ را اضافه کنید تا شکر حل شود. آب لیمو را اضافه کنید و شیشه را با ۴/۳ آب پر کنید. مطمین شوید که مایع هم دمای اتاق است و کشک را اضافه کنید.
در ظرف را محکم بپوشانید و آن را برای ۲-۳ روز روی پیشخوان قرار دهید. می توانید شکر را کمتر اضافه کنید. بعد از ۲-۳ روز آن را در یخچال بگذارید و هر روز بین ۴-۶ اونس (۸۴ گرم) از آن را بنوشید. محصول می تواند در یخچال بماند.
نوش جان!