قهوه سبز

قهوه سبز

طرز مصرف قهوه سبز

قهوه سبز که این روزها استفاده از آن بسیار بسیار متداول شده است در واقع همان قهوه ی معمولی و آشنای همگان است با این تفاوت که در گرمای زیاد تفت داده نشده است و به همین دلیل تلخ تر می باشد و البته تاثیر آن نیز بر متابولیسم بدن  و کاهش چربی ها بیشتر می باشد  و به همین دلیل بر کاهش وزن تاثیر مستقیمی دارد  و حتی به صورت قرص قهوه سبز نیز موجود می باشد .

 

قهوه سبز
دانه قهوه سبز

 

خواص قهوه سبز

تاثیر مستقیم بر متابولیسم و چربی های بدن

تاثیر در کاهش چربی ها و لاغری

قهوه سبز دارای مواد آنتی اکسیدان است و مانع از بروز پیری زود رس می گردد

موجب افزایش میزان کلسیم در ادرار می گردد و بنا براین  افراد دارای پوکی استخوان نباید مصرف نمایند

دارای مقدار زیادی کافئین است و اگر دارای سابقه ناراحتی قلبی و یا واکنش های آلرژیک هستید باید با احتیاط مصرف نمایید .

 

طریقه دم کردن قهوه سبز

دانه قهوه سبز به خاطر اینکه حرارت ندیده است دانه های آن سفت هستند و آسیاب کردن آنها سخت است بنابراین اگر آنرابه شکل پودری خریداری نمایید بهتر است .

برای دم کردن قهوه سبز ، به ازای هر فنجان یک قاشق مربا خوری ازآنرا در داخل قهوه جوش ریخته و به میزان دلخواه خود آب بیفزایید در حدی که کمی رقیق باشد .می توانید در صورت تمایل مقداری عسل نیز به قهوه سبز بیفزایید و پس از مدت بیست دقیقه که جوشید قابل استفاده است . پیشنهادی که برای شما داریم این است که این قهوه را سرد میل نمایید زیرا به صورت داغ بیش از اندازه طعم تلخی و گسی دارد .شما میتوانید دانه قهوه سبز را از عطاری ها تهیه نمایید .