طرز مصرف قهوه سبز
قهوه سبز که این روزها استفاده از آن بسیار بسیار متداول شده است در واقع همان قهوه ی معمولی و آشنای همگان است با این تفاوت که در گرمای زیاد تفت داده نشده است و به همین دلیل تلخ تر می باشد و البته تاثیر آن نیز بر متابولیسم بدن و کاهش چربی ها بیشتر می باشد و به همین دلیل بر کاهش وزن تاثیر مستقیمی دارد و حتی به صورت قرص قهوه سبز نیز موجود می باشد .

خواص قهوه سبز
تاثیر مستقیم بر متابولیسم و چربی های بدن
تاثیر در کاهش چربی ها و لاغری
قهوه سبز دارای مواد آنتی اکسیدان است و مانع از بروز پیری زود رس می گردد
موجب افزایش میزان کلسیم در ادرار می گردد و بنا براین افراد دارای پوکی استخوان نباید مصرف نمایند
دارای مقدار زیادی کافئین است و اگر دارای سابقه ناراحتی قلبی و یا واکنش های آلرژیک هستید باید با احتیاط مصرف نمایید .
طریقه دم کردن قهوه سبز
دانه قهوه سبز به خاطر اینکه حرارت ندیده است دانه های آن سفت هستند و آسیاب کردن آنها سخت است بنابراین اگر آنرابه شکل پودری خریداری نمایید بهتر است .
برای دم کردن قهوه سبز ، به ازای هر فنجان یک قاشق مربا خوری ازآنرا در داخل قهوه جوش ریخته و به میزان دلخواه خود آب بیفزایید در حدی که کمی رقیق باشد .می توانید در صورت تمایل مقداری عسل نیز به قهوه سبز بیفزایید و پس از مدت بیست دقیقه که جوشید قابل استفاده است . پیشنهادی که برای شما داریم این است که این قهوه را سرد میل نمایید زیرا به صورت داغ بیش از اندازه طعم تلخی و گسی دارد .شما میتوانید دانه قهوه سبز را از عطاری ها تهیه نمایید .