آموزش تهیه شربت قهوه
طبیعت : سرد
یکی از نوشیدنی های خوشمزه ای که در منوی کافی شاپ ها به چشم میخورد آیس موکا است که طرفداران زیادی دارد وهمانطور که در هوای سرد خوردن یک فنجان قهوه می چسبد در هوای گرم و تابستانی نیز این نوشیدنی بسیار مزه می دهد .اکر شما از آن دسته افرادی هستید که عاشق طعم و بوی قهوه هستید ، به شما پیشنهاد می دهیم که با مطالعه ی این مطلب حداقل برای یکبار سعی کنید که این نوشیدنی را در کوتاه ترین زمان در منزل درست نمایید .
خواص قهوه
قهوه به عنوان یک محرک است برای سیستم گوارشی و موجب هضم سریع غذا می شود و به دلیل دارا بودن کافئین ،سردرد را برطرف میکند و برای کسانی که تمایل دارند بیدار بمانند ، موثر عمل می کند .اما باید توجه داشته باشید که قهوه موجب بالا رفتن فشار خون و تحریک قلب می شود، پس کسانی که دارای فشار خون یا ناراحتی قلبی هستند نباید این ماده را مصرف نمایند .
طرز تهیه آیس موکا
ابتدا لازم است که سس قهوه را درست نمایید به این صورت که قهوه و شکر و آب را در مخلوط کن مخلوط می نماییم و مقدار آب را تا حدی می ریزیم که سس رقیق نشود . سپس به صورت جداگانه یک لیوان شیر سرد و یک قاشق غذاخوری پودر قهوه و سه قاشق از سسی که درست کردید را در مخلوط کن ریخته و با دور تند باهم ترکیب کنید تا کف ایجاد شود .
لیوانی را که قصد دارید شربت قهوه را در آن سرو کنید میتوانید با سسی که درست کردید تزیین کرده و سپس قطعات کوچک یخ را به همراه یک یا دو اسکوپ بستنی وانیلی در آن بریزید و بعد از آن شربتی را که اماده کردید در آن ریخته و می توانید با خامه تزیین نمایید . میتوانید در درست کردن آیس موکا از سس شکلات و بستنی قهوه نیز استفاده نمایید .