طرز تهیه دمنوش لیمو
طبیعت : سرد
دمنوش لیمو نوشیدنی ای گوارا و خوش طعم می باشد که در فصل زمستان و برای بهبود سرماخوردگی و تقویت سیستم ایمنی بدن می توانید آن را تهیه نموده و نوش جان نمایید ،با استفاده از یک عدد لیموی تازه و مقداری عسل می توانید یک دمنوش با خاصیت های فراوان تهیه نمایید . اگر اندکی زعفران و یا نبات زعفرانی نیز به ان اضافه نمایید رنگ بهتری پیدا می کند .پیشنهاد سایت freshdrink به شما این است که از لیمو ترش زرد رنگ استفاده نمایید زیرا میزان ترشی آن در حد متوسط است و در نهایت یک طعم ملس ایجاد می گردد .
دمنوش لیمو مناسب برای سرماخوردگی
برای تهیه دمنوش لیمو ابتدا یک عدد لیموی زرد رنگ متوسط را به صورت حلقه های نازک از وسط برش بزنید و لازم نیست که پوست آن را ببرید زیرا پوست انواع مرکبات شامل مقدار بیشتری ویتامین سی و آنتی اکسیدان می باشد و سپس در یک قوری شیشه ای قرار دهید و چند پر زعفران یا نبات زعفرانی به آن بیفزایید و به میزان دلخواه خود عسل اضافه نمایید وبه اندازه ی دو لیاون آب جوش اضافه کرده و بگذارید در حدود ۲۰ دقیقه دم بکشد . دقت کنید که هر چقدر حلقه های لیمو نازکتر باشد دمنوش لیمو زودتر آماده می گردد.نکته ی دیگری که باید توجه داشته باشید این است که دانه ها ی لیمو را جدا نمایید تا طعم تلخی ایجاد نشود . شما می توانید هم چنین برای خاص تر نمودن طعم دمنوش لیمو یک تکه ی کوچک از زنجفیل ،چوب دارچین یا نعنا به آن بیفزایید.
در دوران سرماخوردگی بهتر است که روزانه دو یا سه لیوان از این دمنوش میل کنید ، یکی دیگر از نوشیدنی های مناسب برای بهبود سرماخوردگی دمنوش پونه است .