دمنوش زنجفیل

چای زنجفیل

چای زنجبیل

طبیعت :گرم

 

زنجفیل که البته برخی آنرا با نام زنجبیل می شناسند ، طبعی گرم و دلنشین داد بنابراین بهتر است که در فصول سرد سال مصرف شود و باعث تقویت سیستم بدن و اعصاب می گردد و باعث بالا رفتن دمای بدن می گردد .این گیاه دارای خواص بسیاری است و آنرا به صورت تازه ، خشک شده یا پودر شده می توانید مصرف کنید . علاوه بر دمنوش یا چای زنجفیل در برخی از غذاها هم میتوان از آن استفاده نمود .

خواص دمنوش زنجبیل

زنجفیل یک آنتی‌اکسیدان قوی و ضد التهاب و مناسب در پیشگیری و درمان سرماخوردگی می باشد .

-این گیاه بسیار انرژی زا و تقویت کننده ی قوای جنسی می باشد .

-یکی دیگر از تاثیرات زنجفیل ، رفع حالت تهوع و مشکلات گوارشی و بهبود مسمومیت های غذایی است زیرا دارای ماده ای است که بر روی مخاط معده تاثیر مثبت می گذارد و از این روبه هضم غذا کمک می نماید . برای رفع یبوست نیز افشره‌ی خوراکی زنجبیل که حاوی خواص ملینی است توصیه می شود .

-هم چنین در رفع سردردها بسیار موثر بوده و به علت خاصیت ضد التهابی که دارد در بهبود روماتیسم بسیار اثر دارد.

–  زنجبیل مانع لخته شدن خونو گرفتگی رگ‌های خونی می‌شودو همچنین میزان کلسترول خون را کاهش می دهد بنابراین تاثیر زنجفیل بر قلب نیز بسیار واضح است و سلامتی قلب را تضمین می نماید .

طریقه مصرف زنجفیل

مصرف روزانه بیش از ۲ میلی گرم زنجبیل خشک که معادل ۱۰ گرم زنجبیل تازه است ، مجاز نمی باشد .هرچند که این ماده یک گیاه پر خاصیت است اما داروهای گیاهی هم میتوانند عوارضی داشته باشند و نباید زیاد استفاده شوند به طور مثال در کسانی که ناراحتی قلبی دارن زنجفیل موجب افزایش تپش قلب می گردد .

زیاده روی در مصرف آن باعث افزایش فشار خون می گردد .

طرز تهیه دمنوش زنجفیل

زنجفیل تازه بهترین گزینه برای درست کردن دمنوش است ولی اگر که موجود نبود از نوع خشک آن هم میتوان استفاده نمود ،به این صورت که مقدار مورد نظر از ان را به همراه برشی از لیموی تازه و کمی عسل در یک قوری ریخته و باهم مخلوط می کنید و بر روی حرارات غیر مستقیم به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه لازم است که بجوشد تا چای زنجبیل شما اماده گردد .