دمنوش به سیب نعنا

طرز تهیه دمنوش سیب به نعنا

درست کردن دمنوش به سیب نعنا

طبیعت : گرم

دمنوش به سیب و نعنا برای روزهای سرد و بارانی پاییزی یکی از بهترین انتخابها است ، این دمنوش یکی از خوشمزه ترین دمنوش های ابداعی و ترکیبی است که با طعمی بسیار دلنشین و با طبع گرم می باشد .درست کردن ان با استفاده از میوه های تازه و با ساده ترین مواد در اندک زمانی انجام می پذیرد .همگی شما دوستان عزیز از خواص به که یک میوه ی پاییزی است آگاه هستید، در تهیه دمنوش به سیب و نعنا نیازی به جداسازی دانه های به نمیباشد چراکه این دانه ها برای برطرف سازی خشکی گلو و گرفتگی صدا و بهبود گلودرد بسیار مفید است .

رایحه ی دلنشین به ، همراه سیب باعث می شود که شما بعد از نوشیدن یک لیوان از این دمنوش احساس ارامش داشته باششد .

طرز تهیه دمنوش به سیب نعنا

برای درست کردن دمنوش به سیب نعنا نیاز به یک عدد به کوچک و یک عدد سیب کوچک و همچنین چند برگ نعنا دارید که لازم است به و سیب را به قطعات کوچکی خرد کرده و به همراه اب جوش و یک تکه متوسط نبات و یا یک قاشق عسل در یک قوری شیشه ای ریخته و  بر روی حرارت غیر مستقیم کتری یا سماور قرار دهید.

بنا به ذائقه ی خود می توانید تعداد برگ های نعنا را بیشتر کنید ولی باید بدانید که طعم نعنا در این دمنوش باید از طعم به و سیب کم تر باشد .دقت بفرمایید که حتما از سیب زرد استفاده شود چراکه طعم ان بامیوه ی به بسیار مطابق است و هم چنین شیرینی ان زیاد است و بنابراین لازم نیست که نبات یا عسل را به میزان زیاد به دمنوش بیفزایید .لازم به ذکر است که دانه های سیب را حتما جدا نمایید و اگر دوست دارید می توانید چای سیاه یا قرمز یا سبز را به صورت رقیق و جداگانه دم کنید و آن را صاف نمایید و به اندازه نصف استکان به دمنوش سیب به نعنا بیفزایید .

 

دمنوش به سیب نعنا دارای مزه ی شیرین و عطر بسیار مطبوعی است که حتما از ان خوشتان خواهد امد.

گوارای وجود..