آیس تی پرتقال

چای سرد با پوست پرتقال

آموزش تهیه چای سرد

چای سرد یا یخ چای اینروزها بسیار طرفدار پیدا کرده است و شما می توانید با استفاده از طعم دهنده های طبیعی ، طعم و مزه جدید به این نوشیدنی خنک بیفزایید  باید توجه داشته باشید که برای مثال اگر میخواهید طعم لیمو را داشته باشید بهتر است از آب لیموی تازه و یا پوست لیموی زرد تازه استفاده نمایید زیرا آبلیمو های صنعتی به هیچ وجه طعم خوبی به چای نمی دهند .

چای سرد با پوست پرتقال

در تهیه چای سرد باید توجه داشته باشید که ابتدا چای را دم کرده و پس از سرد شدن در یک بطری ریخته و در یخچال نگهداری می نمایید و هر بار که خواستید از ان استفاده نمایید باید آنرا صاف کنید تا نوشیدنی خالص و کاملا رقیقی داشته باشید .سپس در یک ظرف دیگر مقداری آب و شکر یا عسل  را بر روی شعله گذاشته تا این شربت قوام بیاید ، و در پایان ده دقیقه قبل از اینکه خاموش نمایید پوست های پرتقال را به آن بیفزایید تا چند جوش بزند .

 سپس پس از ان که سرد شد ،آنرا صاف نموده ودر لیوان مورد نظرتان  به چای اضافه نمایید و قطعات یخ را اضافه کنید .می توانید با برش هایی از پرتقال و برگ نعنا آنرا تزیین نمایید.

میزان شکر یا پوست پرتقال  در تهیه آیس تی پرتقالی کاملا بر حسب سلیقه و ذائقه ی شماست .