چای سرد هلو
هر یک از ما کاملا سلیقه ای چای را دم می کنیم ، برخی مدت دم کشیدن آن را افزایش می دهند تا چای غلیظ تر و با اندکی طعم تلخی داشته باشند و هم چنین رنگ آن نیز تیره تر باشد اما باید وجه داشته باشید که در تهیه چای سرد هلو باید یک چای رقیق و کمرنگ را تهیه نمایید که البته اگر با نبات و یا عسل شیرین شده باشد طعم بهتری به ما می دهد .اینکه از چای سیاه استفاده نمایید و یا چای سبز کاملا بستگی به ذائقه خودتان دارد .
طرز تهیه چای سرد هلو
پیشنهاد ما این است که برای تهیه آیس تی هلو این روش را امتحان نمایید :
یک قاشق چای خوری ، چای خشک را درون یک بطری اب سرد بریزید و در یخچال به مدت یک روز نگهداری نمایید . در این بازه ی زمانی تمامی عصاره و عطر چای به آب انتقال می یابد و لازم نیس که چای را دم کنید در این حالت طعم طبیعی تری از چای خواهید داشت .سپس آن را از یخچال بیرون اورده و از یک صافی عبور دهید تا مایع رقیق و یک دستی داشته باشید .
مرحله ی بعد مر بوط است به خرد کردن هلو ها در ابعاد کوچک و مقداری عسل نیز روی آنها بریزید و در یخچال بگذارید بعد از نیم ساعت ، تکه های هلو را در یک لیوان ریخته و قطعات یخ را به آن بیفزایید و از عصاره چای سرد که تهیه نمودید به آن اضافه کنید. این نوشیدنی باید به صورت کاملا خنک و یخی سرو شود .طعم بی نظیر هلو به میزان قابل توجهی در این نوشیدنی وجود دارد .چای سرد هلو آماده است ….نوش جان!