Top

چای Rooibos
چای رویبوس

دم کردن چای رویبوس

یکی از انواع چای می باشد با رنگ قرمز روشن که اصالت آن به کشور افریقای جنوبی باز می گردد ، چای Rooibos که در جنوب آفریقا آنرا  با نامهای “mountain tea  ” ، ” red tea ” ،  “red bush” و ” red leaf ” می شناسند، در ژاپن نیز با نام ” long life tea ”  شناخته می شود .رنگ این گیاه در اثر آب و هوای کوهستانی این کشور ، و بر اثر تابش آفتاب از رنگ سبز به قرمز تغییر می کند  .

 

چای رویبوس

خواص چای رویبوس

از ویژگی های آن می توان به موارد زیر اشاره داشت :

منبع غنی مس، آهن ، پتاسیم ، کلسیم ، فلوراید ، روی ، سدیم ، منگنز، آلفا هیدروکسی و منیزیم

یک نوشیدنی کاملا طبیعی و موثر بر سلامتی بدن

چای رویبوس به دلیل نداشتن کافئین برای خانم هی باردار هم مناسب می باشد .

آرامش بخش و رفع کننده مشکلاتی از قبیل بی خوابی ، زود رنجی ، تند خوئی ، سر درد ، تنش های عصبی و فشار خون بالا

به دلیل داشتن منیزیم برای سیستم عصبی بسیار مناسب می باشد

موثر در رفع اسپاسم های عضلانی و دل پیچه ها و دل درد های نوزادان

چای رویبوس بهبود دهنده انواع آلرژی ها مانند آسم ، اگزما می باشد .

دارا بودن آنتی اکسیدانهای تقویت کننده ی بدن

به تعویق انداختن روند پیری

رفع کننده عطش

یکی از مناسب ترین نوشیدنی ها برای افراد دارای کلیه سنگ ساز ، چای رویبوس می باشد .

 

طریقه دم کردن چای رویبوس

این چای را می توان در فروشگاه هایی که انواع چای های خارجی و قهوه و .. را می فروشند به صورت تی بگ و بسته بندی شده تهیه نمایید . بهتر است که به صورت رقیق آنرا میل نمایید به این صورت که هر تی بگ برای دو لیوان یا چهار فنجان قابل استفاده می باشد و اگر آنرا دم کنید رنگ و طعم بهتری را ایجاد می کند .به این صورت که یک تی بگ را به همراه دو لیوان آب جوش در یک قوری ریخته و مدت ۱۵ دقیقه صبر می کنید تا چای رویبوس آماده گردد.

رویبوس

شما می توانید آن را به همراه میوه های تازه از قبیل سیب قرمز نیز دم کنید و از طعم آن لذت ببرید . لازم به ذکر است که پسندیدن طعم های جدید کاملا سلیقه ای بوده ولی اگر که چند فنجان از این چای بنوشید مطمئنا مورد پسندتان واقع خواهد شد.

تاریخ ارسال نوشته : آبان ۱۴, ۱۳۹۳

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

طراحی و بهینه سازی وب سایت : تیام رایان ارتباط