Top

طرز تهیه قهوه سبز
قهوه سبز

قهوه سبز

قهوه سبز ، دانه های قهوه قبل از برشته شدن هستند که با برشته شدن به رنگ قهوه ای روشن تا تیره تبدیل می شوند .نوشیدن یک فنجان قهوه سبز در طول روز ، در صورتی که به انواع قهوه حساسیت نداشته باشید بسیار مفید می باشد .

خواص قهوه سبز

دانه قهوه سبز متابولیسم را از طریق عملکرد اسید کلوروژنیک تحریک می کند. این ماده همزمان با تحریک کبد برای چربی سوزی، از آزاد شدن گلوکز در گردش خون نیز جلوگیری می کند. ترکیب این عملکردها سبب می شود تا افراد با مصرف قهوه سبز بدون آنکه تغییر خاصی در رژیم غذایی و برنامه ورزشی خود ایجاد نمایند، لاغر شوند. بنابراین با افزایش سوخت و ساز بدن به جای ذخیره چربی، بدن از چربی به عنوان سوخت استفاده می کند چرا که قند خونِ در دسترس کاهش می یابد. کلوروگنیک اسید، قابلیت بدن را جهت ذخیره چربی کاهش می دهد.

تاثیر قهوه سبز بر لاغری

قهوه سبز دارای خاصیت های زیر می باشد :

 

– حفظ قند خون در شرایط سالم

– فشار خون پایین تر

– بهبود عملکرد قلبی-عروقی

– خواص آنتی اکسیدانی

– حذف رادیکال های آزاد از بدن به میزان دو برابر چای سبز و انگور

 

طرز تهیه قهوه سبز

به ازای هر فنجان می توانید یک قاشق چای خوری سر پر قهوه سبز را به همراه یک لیوان آب جوش در قهوه جوش ریخته و اجازه دهید که به جوش بیاید و دم بکشد .مدت زمان ۱۵ دقیقه برای تهیه قهوه سبز کافی است .بعد ازآن لازم است که از یک صافی رد کنید تا کاملا رقیق و یکدست شود .

تمام اطلاعاتی که در مورد قهوه سبز ، و ارتباط آن با لاغری وجود دارد ، به صورت نسبی می باشد و تاثیر این ماده بر کاهش وزن در بدن های مختلف متفاوت می باشد . برای رسیدن به نتیجه  ی بهتر در هرروش کاهش وزن  که انتخاب می کنید لازم است که ورزش را فراموش نکنید .

تاریخ ارسال نوشته : دی ۶, ۱۳۹۳
دسته بندی: قهوه

6 پاسخ به “طرز تهیه قهوه سبز”

  1. مهدیه گفت:

    سلام روزی چندفنجان قهوه سبزبرای لاغری بایدبنوشیم

    • webmaster2 گفت:

      سلام . نمی توان گفت که نوشیدن قهوه ی سبز به تنهایی موجب لاغری شما خواهد شد … بلکه باید رژیم غذایی تان درست باشد و هم چنین مطابق با وضعیت بدنی خود ورزش کنید . ورزش روزانه را به شما توصیه می کنیم و نوشیدن قهوه ی سبز را به میزان دو یا سه بار در هفته اگر دارای مشکل قلبی و حساسیت های مربوط به قهوه نباشید به شما پیشنهاد می دهیم .

  2. شیوا گفت:

    سلام وخسته نباشید.یه سوال برام پیش اومده دستور تهیه قهوه سبز دوتاست کدوم روش صحیحتره.شما نوشتید پودر قهوه رو تقهوه جوش میزاریم و یگ ربع میجوشونیم بعد که سرد شد از صافی رد میشه و میخوریم.یه جا دیگه گفته پودر قهوه ر داخل ابجوش میریزیم درشو یک ربع میزاریم که خودش با گرماش دم بیا بعد بخوریم.کدوم راه درستتره

    • webmaster2 گفت:

      سلام دوست گرامی

      برای دم کردن قهوه سبز ، به ازای هر فنجان ( یعنی به ازای هر نفر ) یک قاشق چای خوری پودر قهوه سبز را به همراه یک تا دو لیوان آب در قهوه جوش بریزید .
      به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید. هنگامی که اب به جوش آمد و اندکی کف بر روی سطح آن ایجاد شد قهوه ی شما آماده شده است .، بعد از آن از صافی رد کنید تا یکدست شود . می توانید از آب سرد نیز برای تهیه قهوه سبز استفاده کنید . هم چنین می توانید پس از آماده شدن آنرا سرد میل کنید تا از میزان تلخی آن کاسته شود .
      برای کاهش طعم تلخی به آن عسل طبیعی بیفزایید و میل کنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

طراحی و بهینه سازی وب سایت : تیام رایان ارتباط