Top

دمنوش زرشک
طرز تهیه دمنوش زرشک

طرز تهیه چای ترش زرشک

طبیعت : سرد

برای درست کردن دمنوش زرشک به عنوان یک نوشیدنی خوشمزه و خوشرنگ مطلب زیر را مطالعه نمایید :
یکی دیگر از دمنوش های پاییزی که در سایت freshdrink.ir به شما معرفی می کنیم ، دمنوش زرشک می باشد .اگر یکی از افرادی هستید که ذائقه ی شما چای ترش را می پسندد این نوشیدنی یکی از پیشنهاد های ما به شماست . طعم ترش و رنگ دمنوش زرشک بسیار اشتها بر انگیز است و برای درست کردن ان نیازی به صرف وقت زیادی نیست و در اندک زمانی آماده می شود .همان طور که می دانید پاییز فصل رسیدن زرشک است و شما می توانید این چای گوارا را با استفاده از زرشک تازه تهیه بنمایید .

خواص دمنوش زرشک

– دمنوش زرشک به دلیل دارا بودن طبیعت سرد ، فشار خون را پایین آورده و بنابراین برای کسانی که گرم مزاج هستند، مناسب نمی باشد .
–  دم کرده زرشک مناسب برای درمان ورم و زخم معده و روده می باشد و موجب درمان بی اشتهایی می گردد

– در درمان سنگ کیسه صفرا بسیار مؤثر است .
–  به دلیل وجود ویتامین B فراوان در زرشک، دم کرده میوه آن در پیشگیری از سرماخوردگی نقش بسزایی دارد.
–  دمنوش زرشک دارای خاصیت تصفیه کنندگی و هم چنین ادرارآور و خلط‌آور است و برای خوشبو شدن دهان نیز استفاده می‌شود.

– خانم های باردار و کسانی که دارای فشار خون پایین هستند در مصرف این دمنوش احتیاط نمایند .

دمنوش زرشک

 

طرز تهیه دمنوش زرشک

در ابتدا لازم است که دو قاشق غذاخوری زرشک تازه را شسته و در قوری بریزید زیرا زرشک تازه رنگ و طعم بسیار مطلوب تری دارد .سپس به همراه یک قاشق عسل یا تکه ای نبات و آب جوش بر روی حرارت ملایم بگذارید تا دم بکشد . دقت داشته باشید که میزان ترشی یا ملس بودن دمنوش زرشک را می توانید با کم و زیاد کردن میزان عسل یا نبات تعیین نمایید وهمچنین میزان غلظت آن را نیز با زیاد و کم نمودن اب جوش تعیین کنید ولی به طور معمول به ازای دو قاشق زرشک دو لیوان اب جوش کافی است .

می توانید حتی بدون استفاده از هر گونه شیرین کننده دمنوش زرشک را آماده سازید تا یک نوع جدید از چای ترش را تجربه نمایید .

دمنوش پاییزی شما اماده است…..

تاریخ ارسال نوشته : آذر ۱۶, ۱۳۹۳

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

طراحی و بهینه سازی وب سایت : تیام رایان ارتباط