Top

آب طعم دار میوه ای
آب با طعم میوه

مزه دار کردن آب با استفاده از میوه ها

 

اکثر افراد علاقه مند به تجربه کردن طعم ها و مزه های گوناکون هستند . در مورد تمام مواد غذایی و نوشیدنی ها و حتی آب شما می توانید اندکی خلاقیت به کار برده و مزه های جدید را خلق کنید . از آنجایی که نوشیدن آب به صورت روزانه برای سلامتی بدن بسیار اهمیت دارد ، شما می توانید میوه های دلخواه خود را به اب بیفزایید تا طعم دار شود و در تمام فصول به میزان کافی اب بنوشید . طعم دار کردن آب با استفاده از میوه ها باعث می شود که انگیزه و هیجان برای نوشیدن اب به ویژه در فصول سرد سال که میل به آب کم می گردد ، به وجود اید زیرا در فصول سرد نیاز بدن به آب کمتر نمی شود و این تنها حسی است که افراد دارند . البته یکی از راه های بیشتر نوشیدن آب و مایعات که برای بدن بسیار مفید هستند ، درست کردن دمنوش های زمستانی است برای مثال دمنوش به سیب نعنا یا دمنوش پرتقال و زنجفیل و یا دمنوش انار ، که با استفاده از میوه های پاییزی تهیه می گردد .

یک پارچ آب معمولی بر سر میز شام و یا ناهار شما تکراری شده است ؟؟؟

 

آب با طعم جدید بنوشید ……

 

شما می توانید از طریق راه های زیر آب را طعم دار نمایید تا جایگزین سالم تری برای انواع نوشابه های قند دار باشد و هم چنین خود و دیگران را ترغیب به نوشیدن مقدار آب بیشتری در طول روز نمایید زیرا موجب بهبود پوست و رفع آکنه ، مقاوم کردن بدن و بهتر شدن عملکرد دستگاه گوارش می گردد . به ویژه در مهمانی ها طعم دار کردن آب ایده بسیار جالبی است که خوش سلیقگی شما را نیز بیان می نماید .

انواع آب طعم دار

 

شما می توانید برای آب طعم دار میوه ای ، انواع طعم دهنده های سالم و طبیعی که در ادامه به شما معرفی خواهیم کرد را به دو روش مورد استفاده قرار دهید :

استفاده از آب سرد : اگر از آب سرد استفاده کنید می توانید آنرا بعد از افزودن طعم دهنده ها به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم بیشتری را جذب کند و گوارا شود .

استفاده از آب ولرم یا گرم: اگر از آب گرم استفاده نمایید ، آب گرم به دلیل دمایی که دارد طعم دهنده ها را به خود جذب می کند و مزه ی آنها بعد از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کاملا در اب وجود خواهد داشت .

نکته : سعی کنید که میوه ها را به صورت حلقه ای نازک ، تکه تکه و اسلایس شده به آب اضافه نمایید .

 

آب با طعم لیمو و زنجبیل تازه

 

طعم لیمو برای اکثر افراد دلنشین است و البته زنجفیل هم یک گیاه با خاصیت ضد التهاب و تهوع  و موثر در قویت سیستم گوارشی است . بنا براین شما می توانید آب با طعم زنجفیل و لیمو را به همراه غذایتان بنوشید . شما می توانید حلقه ای از لیموی زرد را به همراه تکه کوچکی از زنجبیل تازه به اب سرد و یا داغ بیفزایید و تکان دهید و پس از گذشت ده دقیقه بنوشید .اگر از آب سرد استفاده می کنید می توانید پس از افزودن طعم دهنده ها انر در داخل یخچال بگذارید واقعا لذت بخش است .  می توانید به جای لیمو از پرتقال هم استفاده نمایید .

 

آب با طعم لیمو و زنجبیل

 

آب با طعم نارنگی و گلابی

 

منبع ویتامین c را به آب بیفزایید ، از نارنگی های اسلایس شده استفاده نمایید . نارنگی طعم دلنشینی را ایجاد می کند . اگر طعم گلابی را دوست ندارید می توانید از یک تکه لیمو و یا یک تکه سیب استفاده کنید . این نوشیدنی کمک زیادی به هضم غذا می کند .

 

آب با طعم توت فرنگی و نعناع

 

توت فرنگی به همراه نعنا طعم بسیار دلپذیر و ارامش بخشی را ایجاد می کند. می توانید چند برگ نعنا را به همراه دو عدد توت فرنگی که به تکه های درشت خرد شده اند در یک لیوان آب گرم یا سرد بریزید و پس از ده دقیقه میل کنید . مطمئنا با نوشیدن آب با طعم توت فرنگی و نعنا حس شادابی و طراوت را تجربه خواهید کرد و در واقع یکی از نوشیدنی های fresh و سالم را میل نموده اید .

 

نوشیدنی جدید آب freshdrink

 

آب با طعم سیب و دارچین

 

در فصول سرد سال دارچین برای بدن بسیار مفید است به شرطی که به آن حساسیت نداشته باشید .آب با طعم سیب و دارچین را حتما می پسندید زیرا سرشار از انتی اکسیدان است و هم چنین اشتها برانگیز . برای درست کردن آن لازم است که سیب را به صورت حلقه ای نازک ببرید و با تکه های چوب دارچین به آب اضافه کنید . دقت نمایید که میزان آب که اضافه می کنید و تعداد میوه ها به ذائقه شما بستگی دارد . حتما باید یکبار امتحان نمایید تا متوجه شوید که میزان آب و میوه ها را چقدر کم و زیاد کنید . مسلما اگر میزان طعم دهنده ها بیشتر شود مزه ی بیشتری را احساس می کنید .پیشنهاد ما این است که در این مورد ، میزان سیب خیلی بیشتر از دارچین باشد و یک تکه ی کوچک از چوب دارچین کافی است .

اب با طعم کیوی و لیمو و خیار

 

یک نوشیدنی اشتها بر انگیز که نیم ساعت قبل از ناهار نوشیدن آن خالی از لطف نیست . لیمو و کیوی دارای ویتامین c هستند و وقتی آن را به آب می افزایید یک نوشیدنی سالم و طبیعی خواهید داشت . خیار حس تازگی و طراوت را القا خواهد کرد . فقط کافی است که تمامی این طعم دهنده ها را به صورت حلقه ای و نازک برش دهید و به آب بیفزایید . ترجیحا از آب سرد استفاده نمایید و مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت ، آب با طعم کیوی و خیار و لیمو را در یخچال قرار دهید . در صورت تمایل به آن نعنا اضافه کنید . واقعا فوق العاده می شود .

 

آب با طعم کیوی و لیمو و خیار

 

آب با طعم تمشک

 

طعم خاص ، منحصر بفرد و دوست داشتنی آب و تمشک را تجربه کنید. این نوشیدنی بسیار خوش عطر می باشد .تمشک سرشار از آهن ، آنتی اکسیدان ها و فیبر است . آنرا برش دهید و به آب بیفزایید و بگذارید مدت زمان لازم بگذرد تا طعم تمشک در آب بیشتر شود . با اب سرد و یا داغ فری ندارد زیرا در هر دو صورت طعم آن ترش و خواستنی است .

تاریخ ارسال نوشته : دی ۸, ۱۳۹۳
دسته بندی: کوکتل و آبمیوه

4 پاسخ به “آب طعم دار میوه ای”

  1. ساناز گفت:

    طرز تهیه اب طعم دار واقعا جالب بود.ممنون

  2. mona.e گفت:

    سلام ….

    اووم سایتتون عــــــــــالیه …

    من واقعا عاشق دمنوش ها و نوشیدنیاش شدم…

    موفق و شاد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

طراحی و بهینه سازی وب سایت : تیام رایان ارتباط